Ludovic Orban: „Klaus Iohannis este într-un mare pericol. Este suficient să te uiţi pe pagina de Facebook a preşedintelui”

Ludovic Orban: „Klaus Iohannis este într-un mare pericol. Este suficient să te uiţi pe pagina de Facebook a preşedintelui”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, consideră că preşedintele Klaus Iohannis are, în ultima perioadă, un comportament „total diferit” faţă de perioada în care a condus PNL şi a avut cu acesta un parteneriat „serios”, informează Agerpres.

Ludovic Orban a precizat că preşedintele este „într-un mare pericol”. „Din păcate, în ultimele trei luni, eu personal nu îl recunosc pe Klaus Iohannis. (…) Este suficient să te uiţi pe pagina de Facebook a preşedintelui ca să vezi starea de spirit a celor care comentează ca să îţi dai seama că preşedintele este într-un mare pericol”, a susţinut Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului.

Fostul preşedinte al PNL a amintit că parteneriatul său cu Iohannis a încetat.

„Am declarat la finalul Congresului PNL că parteneriatul meu cu Klaus Iohannis a încetat. (…) Din păcate, comportamentul preşedintelui din ultima perioadă a fost total diferit faţă de comportamentul lui din perioada în care am avut un parteneriat serios în cei patru ani în care am condus partidul”, a precizat Orban.

Potrivit lui Orban, „parteneriatul cu Iohannis a condus la victorii deosebite, parteneriat care, până la urmă, a dus la alegerea preşedintelui Iohannis cu cel mai mare scor pe care l-a înregistrat un candidat de dreapta în primul şi în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale”.

Guvernul Cîțu a picat, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 281 de voturi pentru, cu 47 mai mult decât era necesar.

Libertatea