Managerul Spitalului CFR din Timişoara a sesizat Poliţia, după ce a aflat de cazuri de vaccinări anti-COVID fictive

Managerul Spitalului CFR din Timişoara a sesizat Poliţia, după ce a aflat de cazuri de vaccinări anti-COVID fictive

O anchetă internă realizată în cadrul centrului de vaccinare din Spitalul CFR Timişoara a scos la iveală că ar fi şase cazuri de imunizări fictive, iar managerul Spitalului CFR Timişoara, dr. Stela Iurciuc, a sesizat Poliţia în acest caz, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului CFR Timişoara, Adela Filipescu, a declarat că ar fi şase fişe care ridică suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului.

„În urma unui anunţ anonim primit de doamna manager (Stela Iurciuc, n.r.), s-a iniţiat o anchetă internă în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţia Timiş şi Secţia 3 Poliţie. Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara”, a adăugat Adela Filipescu.

„S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur”, mai spus Adela Filipescu.

Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun, după ce a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false, a anunţat, miercuri seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Libertatea