Mara Bănică și Răzvan Botezatu, schimb dur de replici la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Ești un dezbinat din naștere”

Mara Bănică și Răzvan Botezatu, schimb dur de replici la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Ești un dezbinat din naștere”

Mara Bănică și Răzvan Botezatu nu se înțeleg deloc la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Jurnalista a avut cuvinte dure la adresa fostului prezentator de la Antena Stars.

Spiritele s-au încins în jungla din Republica Dominicană. Mara Bănică și Răzvan Botezatu au avut un schimb dur de replici la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Fostul prezentator de la Antena Stars și actrița Tania Popa au făcut un pariu legat de atitudinea lui Cristi Mitrea. Răzvan Botezatu este de părere că fostul partener al Andreei Mantea se va comporta nepotrivit cu actrița. Mara Bănică a asistat la discuția celor doi concurenți și a întrebat de față cu luptătorul MMA: „Voi n-ați pus pariu pe un cartof că… ceva?”. În acel moment, Răzvan Botezatu s-a simțit atacat de întrebarea jurnalistei și a răspuns: „Câtă răutate poți să ai în tine, femeie. Nu vezi cât venin ai prin toți porii”.

„Tu ești un circar și un cabotin. Ce să mai dezbinăm?! Că tu ești un dezbinat din naștere”, i-a răspuns jurnalista.

„În echipa noastră nu prea ai momente de liniștite, nici la prânz, nici seara. Unde te duci încep discuții, la lac sunt discuții peste discuții… am obosit maxim deja”, a menționat Lidia Buble la testimoniale, potrivit Fanatik.

Răzvan Botezatu a mărturisit că Mara Bănică îl acuză pe acesta că încearcă să strice imaginea Lidiei Buble. „Mara încearcă să ne dezbine, de aceea a și aruncat-o pe asta, că îi stric eu imaginea Lidiei”, a conchis fostul prezentator TV.

Libertatea