Mara Oprea, actrița din serialul „Adela”, spune care e, de fapt, relația cu Alecsandru Dunaev: „Ne-am înțeles bine încă de la repetiții”

Mara Oprea, actrița din serialul „Adela”, spune care e, de fapt, relația cu Alecsandru Dunaev: „Ne-am înțeles bine încă de la repetiții”

Mara Oprea, cunoscuta actriță din serialul „Adela”, a vorbit într-un interviu pentru Revista VIVA! despre relația pe care o are, de fapt cu Alecsandru Dunaev. Cei doi joacă împreună în serialul difuzat la Antena 1.

Deși preferă să nu spună prea multe despre viața sa personală, actrița și-a deschis sufletul într-un interviu pentru VIVA!. Mara Oprea a spus adevărul și despre legătura pe care o are cu actorul Alecsandru Dunaev.

Multă lume a fost impresionată de chimia pe care personajul său și cel interpretat de Alecsandru Dunaev a transmis-o dincolo de micul ecran. Cei doi se înțeleg bine la filmări, dar și în viața reală. Acum, Mara Oprea a spus adevărul despre legătura amoroasă dintre ea și colegul său de serial.

„Noi ne-am înțeles bine încă de la repetiții și pot spune că Alecsandru este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Pot să mă bazez întotdeauna pe el, atât când este vorba despre muncă, dar și în viața personală. E un prieten minunat”, a spus actrița în cadrul interviului.

Mara Oprea a clarificat situația și a explicat că nu are nicio relație cu Alecsandru Dunaev. Actrița a spus cum își dorește să fie partenerul ei și ce așteptări are de la el.

„Aș începe prin a spune că onestitatea și bunul-simț sunt două calități foarte importante atunci când vine vorba despre un bărbat. Nu pot să tolerez minciunile, în schimb”, a spus aceasta.

Libertatea