Marce Ciolacu: Pur şi simplu, Comisia Europeană a pulverizat PNRR

Marce Ciolacu: Pur şi simplu, Comisia Europeană a pulverizat PNRR

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost „pulverizat” de Comisia Europeană. El a susținut că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, ceea ce liderul social-democraților a catalogat drept infracţiune.

„Pur şi simplu, Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinaţie către firmele de consultanţă politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine”, a spus Marcel Ciolacu joi seară, la Antena 3, potrivit News.ro.

Apoi a continuat: „Cred că le-a sărit pixul din mâna la Comisie când au citit aceste gogomănii! Unde e România educată a lui Iohannis? E făcută praf, o ruşine”.

E infracţiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente că să beneficieze direct de aceşti bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu duba pe Ştirbei Vodă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu:

Comisia Europeană a transmis joi, 10 iunie, zeci de observaţii pe tema Planului Naţional de Redresare şi Reziliență (PNRR), criticile vizând faptul că nu sunt justificate costurile, că lipsesc metodologiile de calcul şi că au fost furnizate informaţii neclare legate de proiecte, conform Hotnews.

Libertatea