Maria Constantin a izbucnit în lacrimi la TV, în fața tuturor. Artista, șocată de gestul iubitului ei. „Nu știu cum a avut curajul ăsta”

Maria Constantin a izbucnit în lacrimi la TV, în fața tuturor. Artista, șocată de gestul iubitului ei. „Nu știu cum a avut curajul ăsta”

Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a fost cerută recent în căsătorie, de iubitul ei, Robert Stoica. Momentul emoționant a avut loc în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, iar artista nu se aștepta la acest gest.

Maria Constantin a izbucnit în lacrimi la TV, după ce Robert Stoica a cerut-o în căsătorie în timpul emisiunii la care participa. Interpreta de muzică populară a fost puternic impresionată de gestul făcut de iubitul ei.

„Nu știu cum a avut curajul ăsta, nu mă gândisem la o chestie de genu. Nici nu discutasem de treaba asta, știam că el e foarte emotiv(…) Nu a știut nimeni, să știi. Eu am rămas surprinsă de gestul pe care l-a făcut, în fața camerelor de filmat, în fața publicului!”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Wowbiz.

Iubitul Mariei Constantin a dezvăluit că nu a avut un plan bine pus la punct pentru cererea în căsătorie. Doar producătorii emisiunii au aflat despre surpriză, cu câteva ore înainte: „M-am gândit fix în ziua aia. Nu a fost ceva plănuit dinainte. Când a ieșit din apă eu m-am dus direct la ea”, a povestit viitorul soț al Mariei Constantin.

Libertatea