Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, în curte. Artista a dansat alături de Irina Loghin și de Mirabela Dauer

Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, în curte. Artista a dansat alături de Irina Loghin și de Mirabela Dauer

Muzică, petrecere și voie bună! Așa și-a sărbătorit ziua de naștere Maria Dragomiroiu. Interpreta de muzică populară a împlinit pe 11 iulie 66 de ani și în aceeași zi a organizat o petrecere la care au participat prietenii apropiați, printre care și Irina Loghin, și Mirabela Dauer.

În aer liber, în curtea casei sale care este situată chiar aproape de un lac, Maria Dragomiroiu a organizat o petrecere cu preparate alese, muzică populară și multă voie bună.

La 66 de ani, celebra cântăreață de muzică populară și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și de prietenii apropiați. Curtea casei sale s-a umplut de invitați, printre care și Irina Loghin, Mirabela Dauer, care a împlinit 74 de ani, și Nicu Paleru.

Atmosfera a fost întreținută chiar de sărbătorită, care a dansat, nu a stat o clipă pe scaun. S-a simțit bine și a arătat că e într-o formă de invidiat la 66 de ani.

La fel a procedat și Irina Loghin, artista în vârstă de 82 de ani. A îmbrăcat la petrecere o bluză elegantă și o pereche de blugi mulați. Și Mirabela Dauer s-a remarcat printre invitați.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100044283856923%2Fvideos%2F2188751557933742%2F&show_text=false&width=267&t=0″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Unul dintre momentele speciale ale petrecerii a fost cel când Maria Dragomiroiu i-a mulțumit Irinei Loghin pentru întregul sprijin pe care i l-a oferit de-a lungul anilor.

„Dumneavoastră sunteți cea mai mare artistă ca valoare. V-am iubit și vă iubesc de când eram mititică”, a spus artista în vârstă de 66 de ani.

Libertatea