Maurice Munteanu a spus care e articolul vestimentar care se poartă toamna aceasta: „E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută”

Maurice Munteanu a spus care e articolul vestimentar care se poartă toamna aceasta: „E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută”

Maurice Munteanu a fost invitatul acestei săptămâni la „Duet cu Alexandra”, emisiunea prezentată de Alexandra Ungureanu, difuzată pe canalul de YouTube “theXclusive”. Îndrăgitul jurat de la “Bravo, ai stil!” a povestit despre trenduri în modă în această perioadă.

Maurice Munteanu aduce în atenție hainele din blană sintetică, o variantă accesibilă și prietenoasă. Vedeta mărturisește că o haină de blană sintetică poate scoate din anonimat orice styling vestimentar, aceasta fiind un obiect de bază în jurul căreia se pot construi ținute spectaculoase, dacă sunt respectate câteva reguli de bază.

„Hainele din blană sintetică, și aici mă refer la volumele super glamour, genul de haine cum erau capele de vulpe din anii ’40 sau hainele până în pământ cu umeri foarte 80’, sunt un must have sezonul acesta. E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută.

Închipuie-ți că-ți pui un tricou alb, o pereche de jeans și o haină de genul acesta și nu îți mai trebuie nimic; obții o chestii de super impact cu un styling simplu, cu 2-3 piese”, sfătuiește Maurice Munteanu în ceea ce privește trendurile în moda acestui sezon toamnă-iarnă 2022.

Maurice Munteanu este fashion editor al revistei Elle România. El e și jurat la „Bravo, ai stil”, emisiunea difuzată pe Kanal D.

Libertatea