Mesajul de felicitări din partea reginei Elisabeta a II-a, după ce Meghan Markle a născut o fetiță

Mesajul de felicitări din partea reginei Elisabeta a II-a, după ce Meghan Markle a născut o fetiță

La scurt timp după ce prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că pe 4 iunie a venit pe lume cel de-al doilea copil al lor, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, regina Elisabeta a II-a şi membrii familiei regale au transmis că sunt „încântaţi” de naşterea fetiţei cuplului, informează Agerpres.

”Suverana, fiul său, prinţul Charles, şi soţia sa Camilla, precum şi prinţul William şi soţia sa Kate au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii unei fetiţe pentru ducele şi ducesa de Sussex”, a declarat duminică o purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham.

La rândul său, premierul britanic Boris Johnson i-a felicitat pe Twitter pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan Markle, pentru naşterea fetiţei lor, Lilibet.

„Felicitările mele ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”, a postat pe Twitter şeful guvernului conservator.

Lilibet a venit pe lume vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40.

Fetița poartă numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint era în copilărie „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Cel de-al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle este al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Libertatea