Mesajul lui Darren Cahill după ce Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc: ”Un cuplu senzațional”

Mesajul lui Darren Cahill după ce Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc: ”Un cuplu senzațional”

Simona Halep, 29 de ani, și Toni Iuruc s-au căsătorit civil astăzi, 15 septembrie, începând cu ora 16.00, la malul mării, alături de cei mai importanți oameni din viața lor. Tenismena a fost felicitată pe Twitter de Darren Cahill, antrenorul ei australian, potrivit Digisport.

Fostul jucător profesionist de tenis Darren Cahill nu a fost prezent la eveniment, dar le-a transmis felicitări și le-a urat petrecere frumoasă printr-o postare pe Twitter, la care a atașat mai multe fotografii de la eveniment.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a scris Cahill.

The official signing today of marriage for Simo and Toni in Romania❤️ Congratulations and big hugs to you both. An amazing couple. Have a great celebration with family and friends tonight! 🍾💃🕺 pic.twitter.com/w3tFr1oxFJ

— Darren Cahill (@darren_cahill) September 15, 2021

Nunta Simonei Halep este considerată a fi nunta anului, un eveniment la care sunt invitați 300 de persoane la petrecerea organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Aceștia ar fi fost îndemnați să nu vină cu telefoanele mobile, însă tatăl Simonei a negat această informație, în această dimineață.

Simona Halep și Toni Iuruc nu au mers la Starea Civilă, ci au semnat actele într-un cadru idilic. Cununia civilă a sportivei a avut loc pe plajă, la malul mării, iar primarul Constanței, Vergil Chițac, a oficiat căsătoria.

Libertatea