Mesajul lui Wrs, reprezentantul României la Eurovision 2022, înainte de marea finală de la Torino. „Am pregătit o surpriză”

Mesajul lui Wrs, reprezentantul României la Eurovision 2022, înainte de marea finală de la Torino. „Am pregătit o surpriză”

Wrs va intra de pe poziția a doua în marea finală, sâmbătă, 14 mai, în direct la TVR 1 și TVR Internaţional, începând cu ora 22.00. Acesta a transmis un nou mesaj plin de emoție, pentru toți cei care îl susțin.

Fanii din străinătate au posibilitatea să voteze #2 pentru „Llamame” de maxim 20 de ori de pe același număr de telefon. Kyrie Mendél, finalistul Selecției Naționale, va comenta evenimentul alături de Bogdan StănescuSâmbătă seara, în direct şi în exclusivitate la TVR, românii vor afla câștigătorii Finalei Eurovision Song Contest 2022.

Începând cu ora 22.00, vom trăi emoţiile celei mai mari competiţii muzicale europene și îl vom susţine pe wrs, reprezentantul României în concurs, în direct la TVR 1 și TVR Internaţional, de la ora 22.00.

„Sunt nerăbdător să mă întâlnesc, din nou, cu fanii Eurovision. Am pregătit o surpriză pentru show-ul finalei, dar cei care m-au urmărit încă de la începutul Selecției Naționale, în studioul TVR, o vor remarca imediat.

Mă bucur enorm că am reușit calificarea în finală, dar voi trăi până la capăt bucuria de a reprezenta România pe scena Eurovision și voi da totul pentru a obține o clasare cât mai bună pentru țara mea”, a declarat wrs.România va intra în Marea Finală în a doua parte a show-ului, de pe poziţia cu numărul 2.Publicul din toate țările participante la Eurovision (cu excepția României) poate vota #2 pentru reprezentantul nostru de maxim 20 de ori de pe același număr de telefon (lista, anexată).

Punctajele cumulate – acordate de juriu și de telespectatorii din țară -, vor fi dezvăluite în ordine alfabetică de reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision.

Libertatea