Mira are un nou iubit. Cine e Levi Elekes, bărbatul de care s-a îndrăgostit cântăreața

Mira are un nou iubit. Cine e Levi Elekes, bărbatul de care s-a îndrăgostit cântăreața

Mira iubește din nou. Cântăreața a recunoscut într-o postare pe rețelele de socializare că de ceva vreme formează un cuplu cu Levi Elekes.

În toamnă s-a aflat că Mira s-a despărțit de iubit după doi ani de relație. Iată că acum, la începutul lunii mai, cântăreața face marea dezvăluiri despre viața ei amoroasă. Noul ei iubit e Levi Elekes.

„Am atâtea de spus și totodată nimic fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neaparat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred ca sunt suficient de?

Ma bucur sa share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce in ce mai greu sa nu va împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”, a transmis artista în mediul online, care a și postat mai multe fotografii alături de iubit, în diverse ipostaze.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Conform profilului său de Instagram, Levi Elekes e CEO la Red Entertainment Group, dar și content creator în mediul online. La rândul lui, și Levi a făcut declarații despre Mira, iubita lui.

„Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate… Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact că în aceste poze. Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim: ? @miră u my ❤️ și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem”, a fost mesajul lui pe Instagram.

Libertatea