Momentul viral de la Parada Victoriei cu Vladimir Putin. Ce gest a făcut

Președintele rus Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timp ce a urmărit parada militară de Ziua Victoriei care a avut loc în Piața Roșie de la Moscova. Acest moment a devenit viral pe rețelele de socializare și motiv de speculații pentru tabloidele britanice.

După ce și-a încheiat discursul, președintele rus s-a îndreptat către scaunul său pentru a urmări parada. O păturică era așezată pe scaun. O ia și o pune peste picioare. Gestul a devenit motiv de speculații în tabloidele britanice.

🔥 Главарь нацистской хунты #путин наклонившись всем бронежилетом вперёд еле нашёл своё одеяльце… Потомки будут смотреть это #видео где гоблин убийца прячется за спины стариков ветеранов. #9мая pic.twitter.com/OUN9CRiUqY

— 💚iLikeGreen 🌍 (@AntonBoym) May 9, 2022

Express, Daily Mail și The Sun au scris articole în care vorbeau despre teoriile, lipsite până acum de dovezi, că președintele rus ar avea probleme de sănătate.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare arată că și veterenii pe care Vladimir Putin i-a salut aveau pături similare. O femeie este văzută cu mâinile înfășurate în pătură, în timp ce alții le-au pus peste ei.

9 degrees and cloudy in Moscow for the Victory Day parade so Putin had a thick green blanket. 👉 The weather meant the popular flyover was cancelled. Former Moscow Mayor Yuri Luzhkov always found a few rubles to seed the clouds. https://t.co/oewPFoZEuM

— Jason Corcoran (@jason_corcoran) May 9, 2022

Libertatea