Monica Bîrlădeanu, din nou pe scena de la „iUmor”: „Un subiect pe seama căruia aș putea glumi”

Monica Bîrlădeanu, din nou pe scena de la „iUmor”: „Un subiect pe seama căruia aș putea glumi”

Monica Bîrlădeanu se întoarce pe scena de la „iUmor”, după ce în urmă cu câteva ediții a stat la masa juriului alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Alături de actriță vor mai fi Florin Dumitrescu și Mihai Petre.

Duminică seară, de la 20.00, la Antena 1, jurații surpriză revin la „iUmor” într-o ediție specială în care vor avea ocazia să ia la roast experiența de jurat pentru o zi, dar și pe colegii de pupitru. 

Al patrulea jurat va ieși la atac, duminică, la „iUmor”. Foștii colegi de pupitru ai lui Mihai Bendeac, Delia și Cheloo revin în platoul emisiunii pentru a spune lucrurilor pe nume. Monica Bîrlădeanu, Mihai Petre și Florin Dumitrescu sunt doar câțiva dintre jurații surpriză care se întorc la iUmor, dar de această dată la pupitrul roast-ului. „Într-o oarecare măsură îmi voi lua revanșa pentru roast-urile pe care le-am primit.”, a spus Monica Bîrlădeanu, completând: „Nu am venit să roast-uiesc juriul, ci experiența mea la iUmor pentru că mi s-a părut un subiect pe seama căruia aș putea glumi”.

Mihai Petre, juratul surpriză al ediției opt, a revenit cu mare plăcere la iUmor: „Mă bucur să revin la iUmor. Surprinzător sau nu, chiar m-am simțit excelent aici”. Referitor la roast-ul pe care fostul jurat surpriză l-a pregătit pentru ediția specială, acesta a declarat: „E primul roast pe care îl fac”.

Un alt roast așteptat este cel al lui Florin Dumitrescu. Fostul jurat a venit la filmare însoțit de chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „Nu m-aș fi așteptat vreodată ca toată echipa Chefi la Cuțite să ia parte la acest moment”, a declarat Cheloo surprins de susținătorii veniți împreună cu chef Florin Dumitrescu. 

Motivul pentru care Monica Bîrlădeanu a plecat de la PRO TV

După 5 ani petrecuți la PRO TV, Monica Bîrlădeanu a decis să plece și să semneze contractul cu trustul concurent, Antena 1. Într-un interviu pentru Click!, actrița explică ce a determinat-o să facă această alegere. „Ca să fim precişi… De fapt m-am mutat în trustul Antena Group, la postul Antena 1, unde urmează să filmez un show unde voi fi eu «titulară». Însă între timp am fost invitată să jurizez alături de Delia, Mihai şi Cheloo o ediţie de iUmor, lucru care mi s-a părut absolut fabulos. E un show pe care îl urmăresc de ani buni. La PRO TV am lucrat cu mulţi oameni minunaţi cărora am ţinut să le mulţumesc public”, a declarat vedeta.

Libertatea