Motivul pentru care CRBL și soția lui locuiesc cu chirie, după ce s-au întors din Spania.  „Ce se întâmplă acum, nu e bine”

Motivul pentru care CRBL și soția lui locuiesc cu chirie, după ce s-au întors din Spania. „Ce se întâmplă acum, nu e bine”

CRBL și soția lui, Elena, s-au întors recent din Spania, acolo unde au locuit timp de doi ani, după ce au părăsit România. Cei doi au fost prezenți zilele acestea la VIVA! Party și au dat detalii despre motivele pentru care s-au întors acasă.

„M-am întors atât pentru muzică, că mi-e foarte dor de scenă, mai ales după pandemia asta în care am tot adunat muncă de studio.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Dar îmi era dor și de România asta verde, asta frumoasă, plină de locuri în care noi încă n-am ajuns până la vârsta asta și pe care vrem să o descoperim!”, a declarat CRBL pentru Cancan.

În prezent, CRBL și Elena, care sunt împreună de 15 ani și sunt părinții unei fetițe, locuiesc cu chirie. Artistul a explicat de ce a luat acaestă decizie.

„Nu acum, nu îmi place piața imobiliară. Ce se întâmplă acum, nu e bine. E de stat frumos pe timp de iarnă la hibernare, analizat, studiat, văzut, auzit. Și la primăvară, vedem ce facem!”, a mai spus CRBL.

Libertatea