Motivul pentru care Irina Rimes nu face niciodată plajă. „Eu nu mă bronzez. Este strict părerea mea”

Motivul pentru care Irina Rimes nu face niciodată plajă. „Eu nu mă bronzez. Este strict părerea mea”

Irina Rimes, în vârstă de 31 de ani a declarat în cadrul unui interviu că nu merge niciodată la plajă și a explicat motivul pentru care a luat această decizie. De altfel, acesta este unul dintre lucrurile mai puțin știute despre artistă.

„O vacanță nu era în plan, dar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp am trecut-o în plan. Corpul meu are nevoie de odihnă.

Dar nu să merg la plajă și să stau la soare. Eu nu mă bronzez. O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât. Dar asta este strict părerea mea.

Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul”, a povestit Irina Rimes pentru EGO.ro.

Irina Rimes a explicat că preferă vacanțele mult mai active. „Îmi plac mai mult vacanțele active, decât vacanțele pasive. Îmi place dintr-o vacanță de două săptămâni o zi să stau pe plajă și să nu fac nimic, dar peisajul trebuie să fie perfect.

Oceanul trebuie să fie turquoise, nisipul trebuie să fie alb și palmierul trebuie să fie înalt. Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic. În rest îmi place să iau ATV-ul să mă plimb, să mă răstorn, să fac tot felul de chestii”, a mai adăugat artista.

Libertatea