Motivul pentru care Shakira și Gerard Pique nu se căsătoresc: „Este mentalitatea ei”

Motivul pentru care Shakira și Gerard Pique nu se căsătoresc: „Este mentalitatea ei”

Shakira și Gerard Pique formează un cuplu de 11 ani și împreună au doi copii. Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2011, cei doi nu sunt căsătoriți și nici nu au de gând să facă acest pas.

Fotbalistul spaniol, Gerard Pique, a spus care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Shakira. Sunt împreună de mai bine de un deceniu, însă nu au planuri de nuntă. Partenerul artistei a declarat că el se simte fericit cu viața pe care o are și nu crede că o căsătorie ar putea schimba ceva în relația lor.

Când a fost întrebat de Gary Neville la „The Overlap” de ce nu s-a căsătorit cu Shakira, spaniolul a răspuns: „Nu, nu sunt căsătorit”. Apoi, Neville l-a întrebat pe Pique de ce nu a cerut-o în căsătorie pe artistă, iar răspunsul său a fost: „Asta este mentalitatea ei!”, potrivit The Sun.

Fotbalistul a continuat: „Îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, de 9 și 7 ani, și funcționăm foarte bine ca și cuplu. Nu avem nevoie să ne căsătorim, este bine așa”.

Ulterior, Neville a glumit că Gerard Pique a cerut-o în căsătorie pe Shakira, în privat, însă ea a refuzat. Fostbalistul a început să rădă și a spus: „Nu, nu, nu! Ți-aș fi spus”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Shakira: „Ideea de căsătorie mă sperie”

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud. Deși au trecut 11 ani de când formează un cuplu, ei nu au în plan căsătoria.

În podcastul „Planet Weird”, Shakira a spus recent: „Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă ca fiind «iubita lui». Este ca acel fruct interzis, prefer să gândești că orice e posibil în viitor în funcție de comportamentul fiecăruia”.

FOTO: Hepta

Libertatea