Motivul pentru care Teo Trandafir a divorțat de primul soț: „Eu plângeam când pleca”

Motivul pentru care Teo Trandafir a divorțat de primul soț: „Eu plângeam când pleca”

Teo Trandafir este întotdeauna discretă cu viața personală, iar puțini știu că prezentatoarea de la Kanal D a fost căsătorită de două ori până acum. În cadrul unui interviu, Teo Trandafir a mărturisit de ce a divorțat de primul său soț, pilotul Alexandru Trandafir.

În cadrul interviului „În Oglindă”, Teo Trandafir s-a deschis în fața publicului și a vorbit despre divorțul de primul său soț, Alexandru. Prezentatoarea TV este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală și preferă să țină pentru ea situațiile importante din viața ei.

Nu mulți știu că Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima dată, vedeta de la Kanal D s-a căsătorit în 1990 cu Alexandru, iar căsnicia lor a durat doar 6 ani. Iubirea lor a fost atât de mare încât după Revoluție au decis să facă pasul cel mare. Din păcate, cei doi au divorțat în 1996, pentru că Alexandru Trandafir avea o meserie care nu-i permitea să fie mereu alături de Teo și au decis ca povestea lor de dragoste să se încheie pe cale amiabilă.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel -. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a declarat Teo Trandafir.

Cum a început povestea lor de dragoste

Teo Trandafir a povestit despre relația cu Alexandru, dar și cum a început totul. Pilotul era foarte atent cu ea și întotdeauna încerca să o impresioneze și să-i facă pe plac.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: „Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea „În Oglindă”.

Libertatea