Nicolae Botgros a rămas cu soția, deși amanta i-a dăruit un copil. La 68 de ani are o fetiță de 3 ani: „E comoara lui”

Nicolae Botgros a rămas cu soția, deși amanta i-a dăruit un copil. La 68 de ani are o fetiță de 3 ani: „E comoara lui”

Nicolae Botgros e unul dintre cei mai cunoscuți compozitori și dirijori ai Republicii Moldova. De curând, acesta a intrat în atenția tuturor cu detalii din viața personală. A făcut un copil cu amanta, dar a rămas cu soția, nu a divorțat. Artistul se îngrijește de fetița lui de 3 ani, a și recunoscut-o.

În vârstă de 68 de ani, celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău a fost implicat într-un triunghi amoros. În urmă cu trei ani, Anișoara Dabija, cea care îi era amantă, i-a dăruit o fetiță. La vremea respectivă, artistul era căsătorit cu Lidia Bejenaru. Cei doi nu s-au separat, formează un cuplu de 50 de ani.

Anișoara Dabija e cea care a făcut acum dezvăluiri despre relația pe care Nicolae Botgros o are cu fiica lor.

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret.

Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova, scrie click.ro.

„Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a mai spus Anișoara Dabija.

Nicolae Botgros și soția, 50 de ani de căsătorie

„Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată, pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru”, a scris pe rețelele de socializare dirijorul Nicolae Botgros când s-a aflat public că are un copil cu amanta.

Recent, despre soția sa a făcut dezvăluiri pe Facebook.

„Toată viața am încercat să aduc armonie în sufletele oamenilor prin cântecul meu… armonie în viață, armonie în muzică…indiferent de ritm, impediment, urcușuri, obstacole… EA mi-a fost aproape, a fost propria mea armonie în cei 50 de ANI de CĂSNICIE.

Mulți ani frumoși mamei, bunicii, mulți ani soției mele, Lidia Bejenaru! Să o ferească Domnul de toate relele și să îi aducă în drum doar oameni buni la suflet”, a notat artistul.

Libertatea