Noi detalii despre jaful băncii din Brăila. Ce sumă a fost furată și ce scria pe biletul de amenințare. Atacatorul nu a fost prins

Noi detalii despre jaful băncii din Brăila. Ce sumă a fost furată și ce scria pe biletul de amenințare. Atacatorul nu a fost prins

Apar noi detalii în cazul jafului de miercuri, 13 octombrie, când un individ cu gluga pe cap și masca pe față a intrat în sucursala unei bănci din Brăila și a forțat o angajată să îi dea banii din casierie. Bărbatul, care nu a fost încă prins, a fugit cu 17.500 de lei și 2.535 de euro, a informat Poliția.

O angajată a unei sucursale bancare din orașul Brăila a sesizat miercuri, la ora 14.05, prin apel 112, că o persoană necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, după care ar fi fugit.

De mai bine de 24 de ore, hoțul este căutat de polițiști, însă nu e de găsit.

„Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană ar fi pătruns în incinta sucursalei și i-a dat angajatei un bilețel prin care o anunța că nu va păți nimic dacă îi dă banii, dar, în același timp, i-a adresat și amenințări. Funcționara a apăsat butonul de panică, a deschis sertarul de la casa de bani și a fugit, iar persoana a sustras 17.500 de lei și 2.535 de euro“, a transmis IPJ Brăila.

Politiștii efectuează căutari în vederea depistării jefuitorului și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvarșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Libertatea