O dubă cu butelii de oxigen a luat foc într-un cartier din Rm. Vâlcea. Două persoane au suferit arsuri

O dubă cu butelii de oxigen a luat foc într-un cartier din Rm. Vâlcea. Două persoane au suferit arsuri

Pompierii ISU Vâlcea au intervenit marți, 13 iulie, pentru a stinge un incendiu izbucnit în municipiul Rm. Vâlcea, după ce o dubă cu butelii de oxigen a luat foc, informează Gazeta Vâlceană. Două persoane au suferit arsuri, iar alta – un atac de panică.

Panică în această dimineață, în cartierul Ostroveni din Rm. Vâlcea. Imaginile prezintă o situație ca după un atentat: o dubă arde, degajând un fum gros, iar resturi din autoutilitara încărcată cu butelii de oxigen se văd peste tot.

Din informațiile preliminare, suflul exploziei a afectat 6 apartamente de la un bloc din vecinătate, geamuri sparte, cât și trei autoturisme.

Conform ISU Vâlcea, incendiul produs la autoutilitară a fost lichidat la ora 10.53. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere, una de descarcerare, un echipaj CBRN, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

„În urma evenimentului sunt trei victime conștiente: una cu arsuri, una rănită de suflul exploziei și una cu atac de panică”, a transmis Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.

Bărbații răniți, care sosiseră cu autoutilitara la o intervenție în zonă, au fost transportați la spital, a treia persoane a refuzat spitalizarea.

„La acest moment, incendiul este lichidat, se efectuează răcirea zonei respective”, a mai informat Cătălin Popescu.

Foto: Gazeta Vâlceană și ISU Vâlcea

Libertatea