O educatoare de la o creșă din Pitești a fost reținută după ce a agresat copiii pe care îi avea în grijă. „A fost surprinsă cu mâna în gâtul fetiței mele”

O educatoare de la o creșă din Pitești a fost reținută după ce a agresat copiii pe care îi avea în grijă. „A fost surprinsă cu mâna în gâtul fetiței mele”

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost reținută, marți, de polițiștii din Pitești, după ce ar fi agresat copiii de la creșă de mai multe ori, potrivit ePitești. Unul dintre părinți o acuză pe educatoare că ar fi trântit-o pe oliță pe fetița sa de 3 ani și că i-ar fi băgat mâna în gât.

Agresiunile ar fi avut loc în lunile aprilie și mai ale anului 2022.

„Când a luat-o soția de la creșă a ajuns acasă și de regulă ne spune ce a făcut, ce a mâncat, ce activități a avut. (…) Acuza niște dureri în jurul zonei intime. Soția a întrebat-o ce s-a întâmplat și i-a spus că a lovit-o doamna educator. A întrebat-o cum s-a întâmplat și i-a spus că a trântit-o pe oliță”, a povestit tatăl fetiței agresate.

Acesta a spus că fata avea o vânătaie de aproximativ 5 centimetri în zona intimă.

Tatăl spune că a depus plângere la poliție pentru că în data de 4 mai, o colegă de-a educatoarei a surprins-o pe aceasta cu mâna în gâtul fetiței.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie-mai a.c, femeia, în calitate de angajată a unei instituții care asigură îngrijirea copiiilor până la vârsta de trei ani, ar fi agresat fizic minori pe care îi avea în grijă”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Părinții celorlalți copii de la creșă sunt și ei șocați de ceea ce s-a întâmplat.

„Nu pot să cred așa ceva”(…) Nu contează că este al meu sau al altcuiva, nu este frumos ceea ce a făcut”(…)”. a spus unul intre părinți.

Denisa Bălan, șefa Serviciului de creșe Pitești spune că a aflat despre faptele educatoarei de la niște părinți care au făcut un grup de WhattsApp și care suspectau că le sunt agresați copiii.

Femeia a fost reținută, însă, în final, magistraţii au decis ca suspecta să fie cercetată sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

Libertatea