Oana Lis a răbufnit după ce a fost criticată că a cerut oamenilor bani pentru tratamentul lui Viorel Lis: „Eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară”

Oana Lis a răbufnit după ce a fost criticată că a cerut oamenilor bani pentru tratamentul lui Viorel Lis: „Eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară”

Oana Lis și Viorel Lis traversează o perioadă mai delicată. Fostul edil al capitalei are probleme de sănătate, a fost internat în spital, a fost operat și cu greu îmi mai revine. Tratamentul său e unul costisitor, așa că soția Oana Roman a apelat la ajutorul oamenilor. A fost criticată că a făcut asta, iar acum a răbufnit public.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Oana Lis a povestit mai multe despre situația în care se află acum Viorel Lis. Nu mai poate merge singur și starea lui se înrăutățește. „Trecem printr-o perioadă foarte grea. S-a agravat foarte mult situația, în sensul că nu mai pot să-l scot din casă, că nu mai e deplasabil.

Asta mi-a dat viața peste cap, pentru că e total dependent de mine. E foarte greu, dar în același timp, credința, Dumnezeu îmi dă putere să merg mai departe”, a declarat Oana Lis, conform protv.ro.

Oana Lis, deoarece nu mai avea bani pentru tratamentul lui Viorel Lis, le-a cerut oamenilor bani, ei au făcut donații. Vedeta le-a mulțumit acum tuturor celor care i-au sărit în ajutor. „Mulțumesc oamenilor care m-au ajutat și au donat. Au fost și oameni de bine. Acum i-au mai trecut durerile.

Sunt multe boli puse una peste alta…da cum să zic…putea fi și un bărbat care să aibă 40 de ani, să facă accident de mașină și să rămână paralizat, oricum nu l-aș fi părăsit. Nu are legătură cu vârsta. Aici e vorba de boală. El e familia mea, e soțul meu, trebuie să fiu alături de el, îl iubesc și așa cum este”, a mărturisit ea.

Ea nu s-a abținut și a răbufnit după ce unii oameni au judecat-o pe nedrept, mai ales pentru că a cerut bani pentru tratamentul lui Viorel Lis. „Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară.

Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin”, a încheiat ea.

Libertatea