Oana Radu a fost acuzată că a păcălit niște nuntași. Reacția artistei: „Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere”

Oana Radu a fost acuzată că a păcălit niște nuntași. Reacția artistei: „Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere”

Zilele trecute, Oana Radu era acuzată că ar fi păcălit niște nuntași, mai exact le-ar fi luat avansul pentru cântare și nu s-a mai prezentat la eveniment. Artista reacționează acum, după acuzațiile care i s-au adus.

După acest scandal, Oana Radu are de gând să ia atitudine și să își facă dreptate cu ajutorul legii. Recent, artista a fost acuzată că ar fi luat avans pentru o cântare din partea unui cuplu, apoi nu s-ar mai fi prezentat la nunta lor, unde ar fi trebuit să cânte timp de 45 de minute. Mirii au luat legătura cu Oana Radu prin intermediul lui Puiu Bucătaru, cel cu care urma să cânte la nunta respectivă.

Vedeta a explicat motivul pentru care a refuzat să mai meargă la evenimentul de la care a început toată discuția.

„Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani a fost vorba. Nu mi-am mărit tariful.

Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit.

Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu el pentru că a făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau”, a declarat Oana Radu la Antena Stars.

„Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere”

Artista susține că a fost amenințată și are de gând să depună plângere la Poliție. De asemenea, Oana vrea ca aceia care au vorbit urât despre ea să fie trași la răspundere pentru defăimare.

„«Îți dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine». Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare.

Mi-au zis că «pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs».

Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări, și pentru defăimarea care are loc la televizor”, a mai declarat Oana Radu.

Acuzațiile care i se aduc Oanei Radu

Puiu Bucătaru, artistul cu care trebuia să cânte Oana Radu, a spus și el partea sa de poveste. Acesta susține că l-a anunțat în urmă cu câteva zile că nu va mai veni la eveniment.

„I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord.

Oana a spus să îi trimit niște bani arvună. I-am trimis. Acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate. Mi-a spus că și-a făcut o trupă și managerul nu o mai lasă să cânte.”, a declarat lăutarul pentru Antena Stars.

George, mirele, a declarat că i-a cerut vedetei banii înapoi, dar Oana Radu nu ar fi vrut să îi dea nimic înapoi, relatează Fanatik.

„Am vorbit de comun acord să vină să cânte pe sume de 1000 de euro, am trimis arvuna dânsei, nu am făcut niciun contract, arvuna a fost de 500 de euro. Noi vorbisem să fie 1000 de euro pentru program de 45 de minute. (…)

Am și un mesaj, i-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi dacă tot nu vine. Ea a zis că nu îmi dă banii mie că nu i-a luat de la mine.

Îi va da lui Bucătaru cei 500 de euro pe care i-a primit de la dânsul. I-am spus ok și că nu este frumos să se întâmple așa ceva”, a fost reacția mirelui.

Libertatea