Oferta Fashion Days de azi – super reduceri la ochelarii de soare Guess

Oferta Fashion Days de azi – super reduceri la ochelarii de soare Guess

Fashion Days este cea mai mare destinație de shopping online din Europa de Est, inclusiv din România, parte a grupului Naspers, cu peste opt milioane de utilizatori. De peste 8 ani, retailerul online specializat pe partea de haine, încălțăminte și accesorii, este locul unde clienții din țara noastră au parte de experiențe nelimitate din domeniul fashion.

Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Pe Fashion Days sunt disponibile sute de mii de produse de la peste 1.000 de branduri dintre cele mai cunoscute, precum United Colors of Benetton, Guess, Pepe Jeans, Desigual, Diesel, Nike, Sklechers, Esprit, Mango, Fossil.

Clienților le sunt disponibile zilnic noi colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii, articole pentru casă (mobilier, covoare, etc.), iar multe dintre acestea sunt oferite la prețuri imbatabile.

Fashion Days a pregătit pentru clienții de pe piața locală reduceri importante la mai toate gamele de produse din ofertă pe care nu trebuie să le ratezi. Reducerile oferite de retailerul online pot ajunge și până la 80%

Trebuie să știi că doar astăzi, 2 septembrie 2022, sunt oferite reduceri importante la brandul Guess. Oferta pe care Fashion Days a pregătit-o pentru astăzi include discounturi la accesorii, iar toate acestea sunt disponibile prin programul Genius.

Pentru reprezentantele sexului frumos, Fashion Days a pregătit astăzi o serie de reduceri fără egal la gama de ochelari de soare Guess, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar noi îți prezentăm doar câteva dintre ele.

Una dintre cele mai importante reduceri este aplicată la Ochelari de soare cu lentile ovale, care pot fi achiziționați cu 64% mai ieftin. Ramele sunt de culoare roșie, iar lentilele gri. Sunt disponibili într-o singură variantă, și anume 54-18-145.

Ochelari de soare cu lentile ovale

O altă reducere însemnată, de peste 30%, se înregistrează la Ochelarii de soare pătrați cu lentile în degrade. Aceștia sunt de tip square, au măsura 50-22-135 și vin într-o combinație de culori alb-bleu pentru rame. Lentila este într-o nuanță de violet.

Ochelarii de soare pătrați cu lentile în degrade

Ochelarii de soare „cat-eye” cu lentile în degrade sunt oferiți cu un discount de peste 46% și vin în patru versiuni de culori: purpuriu-argintiu cu lentile violet, roșu închis cu lentile roșu bordeaux, portocaliu-maro cu lentile maro în degrade și violet-auriu rose cu lentile violet. Unica măsură disponibilă este 55-17-135.

Ochelarii de soare „cat-eye” cu lentile în degrade

Bărbații beneficiază la Ochelarii de soare aviator cu lentile-oglindă de o reducere de peste 30%. Aceștia sunt oferiți într-o singură variantă de culoare, și anume combinația bleumarin-galben, cu lentile albastre de tip oglindă. Este disponibilă o singură măsură: 61-13-140.

Ochelarii de soare aviator cu lentile-oglindă

În același timp, o altă recomandare din partea noastră este perechea de Ochelari de soare aviator cu ramă metalică. Produsul este oferit în patru variante de culori, și anume: auriu rose cu lentile verzi, gri hematit cu lentile bleumarin, auriu-verde militar cu lentile maro și negri cu lentile albastre. Unica măsură disponibilă este 61-15-140.

Ochelari de soare aviator cu ramă metalică

O altă variantă de luat în seamă o reprezintă Ochelarii de soare dreptunghiulari, care sunt disponibili la vânzare cu o reducere de peste 26%. Aceștia sunt oferiți într-o singură versiune de culoare, și anume ramă neagră și lentilă violet, precum și într-o singură măsură (58-16-145).

Ochelarii de soare dreptunghiulari

Așadar, dacă dorești să-ți cumperi o pereche nouă de ochelari de soare sau intenționezi să faci un cadou unui membru al familiei ori iubitei/iubitului, Guess îți oferă prin Fashion Days o gamă varietă din care poți să alegi cel mai potrivit model pentru tine sau pentru o persoană dragă.

Libertatea