Patru persoane intoxicate cu fum au fost transportate la spital și 25 evacuate, în urma unui incendiu într-un un bloc din Balș

Patru persoane intoxicate cu fum au fost transportate la spital și 25 evacuate, în urma unui incendiu într-un un bloc din Balș

Pompierii din Olt au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu cu degajări mari de fum izbucnit la o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe din oraşul Balş. Patru persoane care s-au intoxicat cu monoxid de carbon au fost transportate la spital, informează Agerpres.

Degajarea mare de fum a avut loc în condiţiile în care în garsoniera în care a izbucnit incendiul erau depozite multe materiale textile.

Din bloc au fost evacuate 25 de persoane, dintre care opt au fost asistate medical de echipajele SMURD şi de la Ambulanţă care s-au deplasat la intervenţie.

Potrivit ISU Olt, patru persoane intoxicate cu fum, dar conștiente au fost transportate la Camera de Primiri Urgențe de la Spitalul Balș.

„Incendiul s-a manifestat la o garsonieră aflată la etajul unu, cu degajare mare de fum. Nu au fost afectate de incendiu alte garsoniere. Au fost evacuate 25 de persoane, opt dintre acestea au fost asistate medical. Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la CU Balş, conştiente, cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

https://www.youtube.com/watch?v=Cy1TM4EKWZM

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Captură video

Libertatea