Pavel Stratan a spus adevărul despre relația cu ginerele Edward Sanda. „Câteodată, părinții fac greșeala asta. N-am avut nicio reținere”

Pavel Stratan a spus adevărul despre relația cu ginerele Edward Sanda. „Câteodată, părinții fac greșeala asta. N-am avut nicio reținere”

Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan are 19 ani și în această vară s-a căsătorit cu artistul Edward Sanda. Recent,  Pavel Stratan ”a dat” din casă și a vorbit despre relația pe care o are cu ginerele lui.

„Câteodată, părinții fac greșeala asta. Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică. Toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească.

 Atâta încredere am avut în ea, încât, în momentele acelea, nu trebuia să îi spun ceva ca s-o influențez. La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam.

 Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei. 

Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta (n.red.: cununia) contează mai puțin.

N-am avut nicio reținere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile și s-o influențez”, a declarat Pavel Stratan, potrivit Cancan.

Libertatea