Pentagonul a creat un birou de analiză a OZN-urilor

Pentagonul a creat un birou de analiză a OZN-urilor

Pentagonul a anunţat, marți,  crearea unui birou responsabil cu colectarea şi analiza tuturor informaţiilor privind obiectele zburătoare neidentificate (OZN) observate de armata americană, potrivit CNN.

Departamentul va crea un grup sincronizat care să se ocupe de rapoartele OZN-urilor, cunoscute oficial ca fenomene aeriene neidentificate.

Biroul este plasat în responsabilitatea subsecretarului Apărării pentru Informaţii şi Securitate, semn că pentru militarii americani „fenomenele aeriene neidentificate” nu provin de la omuleţi verzi, ci mai degrabă de la adversari foarte reali ai Statelor Unite, potrivit CNN.

Viitorul director al AOIMSG, nenumit încă, va sincroniza activităţile în acest domeniu ale diferitelor ramuri ale armatei şi ale serviciilor de informaţii americane.

Pentagonul a difuzat anul trecut trei înregistări video realizate de piloţi ai marinei americane – una în noiembrie 2004 şi celelalte două în ianuarie 2015 – care arată întâlniri în zbor cu ”fenomene aeriene neidentificate”.

Pentagonul a difuzat anul trecut trei înregistări video realizate de piloţi ai marinei americane – una în noiembrie 2004 şi celelalte două în ianuarie 2015 – care arată întâlniri în zbor cu „fenomene aeriene neidentificate”.

Libertatea