Percheziții în 7 județe, într-un dosar de proxenetism. La acțiunea polițiștilor din Constanța participă și luptătorii SAS

Percheziții în 7 județe, într-un dosar de proxenetism. La acțiunea polițiștilor din Constanța participă și luptătorii SAS

Zeci de percheziții au loc, marți dimineață, în mai multe județe din țară într-un dosar de proxenetism. Activitatea este condusă de polițiștii de la Investigații Criminale Constanța. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, dar și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) Constanța.

Poliția Română a anunțat în această dimineață că 43 de mandate de percheziție domiciliară, la 36 de locații din județele Constanța, Buzău, Galați, Prahova, Tulcea, Călărași și Bacău sunt puse în aplicare de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

„În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, desfășoară activități într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Activitățile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța și al polițiștilor inspectoratelor de poliție județene.

Libertatea