Percheziții la două persoane bănuite că sunt implicate în cazul oaselor umane găsite pe un câmp din Măgurele

Percheziții la două persoane bănuite că sunt implicate în cazul oaselor umane găsite pe un câmp din Măgurele

Autoritățile percheziționează marți seară domiciliile a două persoane, un bărbat și o femeie, în cazul oaselor umane găsite sâmbătă pe un câmp din judeţul Ilfov, în zona localităţii Măgurele, anunță G4Media, care citează surse judiciare.

Surse din anchetă au dezvăluit pentru ziarul Libertatea că mașina incendiată a fost înmatriculată în Italia, în anul 2017. Principala ipoteză a autorităților este că victima este un bărbat din Italia, care se stabilise în țara noastră de ceva timp.

Potrivit G4Media, care citează surse judiciare, italianul a fost identificat și se numește Mauro Donato Gadda.

Autorul sau autorii crimei au scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, însă anchetatorii au descoperit, după seria șasiului, că vehiculul înmatriculat în Peninsulă ar aparține în prezent unei firme de închirieri.

Încă nu se știe dacă victima a murit în incendiu sau a fost transportată pe câmp după ce a fost ucisă.

Camerele de supraveghere montate în curtea unui localnic din Măgurele au surprins sâmbătă dimineața două persoane și, cel mai probabil, acestea au fost identificate acum de anchetatori.

Dosarul este instrumentat de procurorii de pe lângă Tribunalul Ilfov, care au deschis un dosar penal in rem pentru omor.

Libertatea