Polițiști amenințați cu bătaia într-o comună din Gorj. Agresorul a lovit mașina Poliției

Polițiști amenințați cu bătaia într-o comună din Gorj. Agresorul a lovit mașina Poliției

Un bărbat a fost pus la pământ de patru poliţişti, după ce i-a amenințat cu parul şi a lovit o maşină de Poliţie în satul Cîrbeşti, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, potrivit imaginilor postate pe Facebook, duminică, de sindicatul Europol.

Polițiștii din Gorj au intervenit duminică, 5 septembrie, la un conflict în familie. Un bărbat de 52 de ani, aflat în casa fratelui său cu patru ani mai mare, „în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa de 53 de ani cu un obiect contondent din material lemnos”, se arată în comunicatul Poliției.

Apoi, individul s-a deplasat la mașina de Poliție venită la fața locului și a lovit-o cu parul. Pe imaginile filmate și postate de sindicatul Europol, se vede cum agresorul s-a îndreptat apoi către polițiști și i-a amenințat cu acte de violență. Aceștia au reacționat, folosind spray lacrimogen, apoi unul dintre agenții de poliție s-a împiedicat, iar colegii lui au intervenit și l-au imobilizat pe agresor.

„Din primele cercetări, a reieșit că bărbatul doar i-a amenințat pe polițiști”, a explicat Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj, pentru Libertatea, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și ultraj.

Libertatea