Polițiști blocați în mașina de patrulare Tesla, când au vrut să rețină un biciclist, în Elveția. Cum s-a terminat intervenția

Polițiști blocați în mașina de patrulare Tesla, când au vrut să rețină un biciclist, în Elveția. Cum s-a terminat intervenția

Scene hilare au avut loc în timpul unei operațiuni a poliției elvețiene. Mașina de patrulare s-a stricat, portierele modelului Tesla X 100D s-au blocat, iar agenții au rămas închși înăuntru, relatează Blick.

Incidentul s-a produs în 2020 și apare în raportul Fiscului din Basel. Autoritatea de supraveghere a investițiilor administrației federale a identificat „aspecte problematice ale achizițiilor de Tesla”.

La un filtru care viza traficul de droguri, poliția i-a cerut să oprească unui tânăr pe bicicletă, „însă portierele s-au blocat, în momentul în care agenții au vrut să coboare din mașină”, se arată în raport.

Polițiștii au plecat în urmărirea biciclistului, însă acesta a sesizat că ofițerii nu puteau ieși din mașină și vrut să râdă de ei. A mers foarte încet în fața lor., însă, în final, s-a lovit de mașina de poliție!

„Nici atunci nu a fost posibilă deschiderea portierelor”, se arată în raportul poliției. Până la urmă, cei doi polițiști au reușit să deschidă geamul de pe locul din dreapta și au ieșit afară.

Tânărul fugit pe jos, dar polițiștii au reușit să-l prindă. Era sub influența subsatanțelor interize și avea droguri asupra lui.

Potrivit Blick, în 2019, poliția cantonală din Basel-Stadt a achiziționat șapte vehicule Tesla X 100D, la prețul de circa 150.000 de euro fiecare. 

Foto: Captură YouTube Basel Polizei

Libertatea