Poliţişti de frontieră din Maramureş, rătăciți în munți. Desfăşurare impresionantă de forţe pentru căutarea celor doi agenți

Poliţişti de frontieră din Maramureş, rătăciți în munți. Desfăşurare impresionantă de forţe pentru căutarea celor doi agenți

Cei doi au fost dați dispăruți, luni, în jurul orei 17.00 de către echipajele de poliție. Agenții s-au rătăcit și au intrat într-o zonă fără acoperire GSM, au transmis repreznentanții Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei, potrivit Mediafax.

Este vorba de doi polițiști de frontieră de la SPF Vișeu, care trebuiau să iasă din serviciu în jurul orei 17.00 și care trebuiau să predea ștafeta colegilor nu au mai ajuns la punctul de întâlnire.

 Zona lor de patrulare este una cu acces foarte dificil şi aproape de frontiera cu Ucraina. Ulterior, după ce nu au ajuns nici până la ora 21:45, s-a dat alarma şi s-a dispus începerea căutărilor. La căutări au participat și echipajele Salvamont.

Pentru găsirea lor au fost mobilizate aproximativ 100 de persoane: 30 de poliţişti de frontieră înarmaţi, 20 de jandarmi, 25 de salvamontişti şi cei de la Operaţiuni Speciale participă în această acţiune amplă, informează Mediafax.

Cei doi agenți au fost găsiți în viață de echipele de căutări. Aceștia au povestit că  s-au rătăcit și că au intrat într-o zonă fără acoperire GSM.

Libertatea