Premierul Florin Cîțu a dansat și a făcut poze cu elevii în prima zi de școală

Premierul Florin Cîțu a dansat și a făcut poze cu elevii în prima zi de școală

Premierul Florin Cîțu a fost prezent, luni,  la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti, alături de ministrul Sorin Cîmpeanu. Premierul a dansat și a cântat pe melodia celor de la Voltaj „Tânăr vreau mereu să fiu” cu elevii și a făcut poze cu aceștia, după cum se poate vedea din imaginile postate de Antena3.

Florin Cîțu, premierul României, a fost prezent, luni, la deschiderea anului școlar, la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti, unde a declarat că săptămâna aceasta Guvernul va adapta și implementa programul România Educată, cel mai amplu program de reformă dezvoltat de Administrația Prezidențială.

Florin Cîțu a dansat și a cântat pe melodia celor de la Voltaj „Tânăr vreau mereu să fiu” cu elevii la ceremonia de începere a noului an școlar, iar la final a făcut mai multe poze cu elevii, după cum se poate vedea din imaginile publicate de Antena3

„Ce bine e să ne întâlnim aici în format fizic, depinde doar de noi să rămânem aşa tot anul. Am încredere că veţi face tot ce ţine de voi să rămânem în format fizic anul acesta, din partea mea aţi văzut că este scenariul meu de bază”, a declarat, luni, Florin Cîţu.

Libertatea