Primăria Sectorului 4 anunţă redeschiderea Pasajului Unirii

Primăria Sectorului 4 anunţă redeschiderea Pasajului Unirii

Primăria Sector 4 anunţă, sâmbătă, redeschiderea Pasajului Unirii, după lucrări care au durat 77 de zile. Investiţia de 12 milioane de euro a vizat punerea în siguranţă a pasajului, lung de 900 de metri. Anunțul a fost făcut azi de Primărie într-un comunicat de presă potrivit Agerpres.

„Aşa cum a anunţat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, în data de 19 iunie, Pasajul rutier Unirii se redeschide circulaţiei înainte de începerea noului an şcolar. După 77 de zile de muncă, fără niciun fel de întârziere, lucrările de punere în siguranţă a celui mai important obiectiv de infrastructură din Capitală s-au încheiat”, a transmis, sâmbătă, Primăria Sector 4.

Pentru a creşte vizibilitatea în tunel, au fost montate 498 de corpuri de iluminat şi bandă LED pe o suprafaţă de 4 kilometri.

Lucrările de refacere a pasajului rutier de la Piaţa Unirii au început pe 20 iunie. S-au făcut modificări la sistemul de ventilaţie, iluminat, la sistemele de colectare a apelor pluviale.

Primarul Băluță spunea la începutul verii că expertiza realizată în 2017 arată că planşeul din zona Unirii este la nivelul patru din cinci de risc.

Libertatea