Primarul Sectorului 6, în conflict cu Termoenergetica: Este o bătaie de joc! Să vă fie ruşine!

Primarul Sectorului 6, în conflict cu Termoenergetica: Este o bătaie de joc! Să vă fie ruşine!

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, s-a declarat nemulţumit de modul în care angajaţii Termoenergetica au finalizat o lucrare de pe domeniul public și susține că, dacă până pe 11 iunie lucrurile nu se vor remedia, Termoenergetica va fi amendată de Poliția locală.

Edilul Sectorului 6 spune că lucrarea de avarie de pe Bulevardul 1 Mai a durat jumătate de an și că este o „bătaie de joc” felul în care Termoenergetica a reparat zona în care s-au efectuat lucrările.

„Dragă Termoenergetica SA, fostă RADET, Asta nu este punere în situația anterioară (așa cum cere legea), asta este bătaie de joc! Asta este cârpeală. Așa ați închis voi o lucrare de „avarii” care a durat 6 luni (sic!)”, a scris primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Ciucu a anunțat că Termoenergetica are termen mai puțin de o săptămână, din momentul notificării, pentru a remedia situația.

Luni vă va notifica Primăria Sectorului 6 și vă va da termen ca pană vineri să aduceți strada 1 Mai în situația anterioară. Altfel, vă va căuta poliția locală și veți primi amendă.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6:

Edilul susține că angajaţii Termoenergetica nu au refăcut corespunzător bordurile şi spaţiul verde după terminarea lucrărilor de avarie.

„Iar când spun situația anterioară nu ma refer doar la borduri noi (nu mizeriile refolosite de voi), mă refer inclusiv la gazon. Sectorul 6 nu este sat fără câini, gata, s-a terminat cu bătaia de joc. Să vă fie rușine!”, a mai scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Libertatea