Primul conflict care zguduie casa „Femeia alege”. „Aici e doar un show, caterincă!”

Primul conflict care zguduie casa „Femeia alege”. „Aici e doar un show, caterincă!”

După mai bine de două săptămâni petrecute în Istanbul, în cadrul emisiunii „Femeia alege”, cei 9 concurenți rămași în competiție încep să resimtă primele tensiuni.

Plecarea lui Silviu a redus numărul băieților, dar nu a șters cu buretele potențialele conflicte dintre ei. Astăzi, în primul episod al zilei, Bogdan a scos la iveală informații neașteptate despre colegul lui, Alexandru!

„Ești pregătit Alex?”, așa a început confesiunea lui Bogdan, care a continuat pe un ton dur. „Aseară l-am auzit vorbind la telefon și spunea: Stai liniștită, iubita mea. Aici e doar un show, caterincă. O să revin la Oradea”.

Spre marea surpriză a lui Bogdan, fetele nu s-au arătat deloc deranjate. „Pe mine nu mă interesează detaliile astea. El nu prezintă interes”, a spus Oana, fără să stea pe gânduri. De altfel, Carmen a continuat: „E o informație neutră pentru mine”.

Evident, Alex nu a rămas deloc pasiv la cele auzite și a reacționat dur: „Ești invidios. Ce te bagi în viața mea? O să o încurci, ține cont”. Bogdan nu s-a arătat deloc emoționat, specificând că fosta lui meserie de jurnalist de investigație l-a învățat cu amenințări și momente dure.

Conflictul a continuat și după ce fetele s-au retras din cameră. „În fața mea ești un nimeni. Te rog să ștergi înregistrarea”, a spus Alex. Hotărât să rămână loial principiilor de viață, Bogdan a încercat să-l calmeze: „Du-te afară, în piscină, răcorește-te”.

Libertatea