Prinţul Charles revine în România. Va fi primit de Klaus Iohannis la Cotroceni și de principesa Margareta la Palatul Elisabeta

Prinţul Charles revine în România. Va fi primit de Klaus Iohannis la Cotroceni și de principesa Margareta la Palatul Elisabeta

Moştenitorul coroanei britanice va fi prezent miercuri, 25 mai, atât la Palatul Cotroceni, cât și la Palatul Elisabeta, în cadrul vizitei pe care o efectuează în România.

Majestatea Sa Margareta şi principele Radu Duda îl vor primi prințul Charles la Palatul Elisabeta, miercuri, 25 mai, a transmis Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei. Fiul reginei Angliei, Elisabeta a II-a, a mai fost la Palatul Elisabeta în 2011, 2016, 2017 şi 2018.

Totodată, moștenitorul coroanei britanice va merge și la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de Klaus Iohannis la ora 14.45.

Începând cu 1998, Prințul Charles este prezent aproape în fiecare an în ţara noastră, iar familia regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale în Marea Britanie.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care beneficiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Libertatea