PSD nu a primit aviz de la DSU pentru prezentarea programului de guvernare în Parlament

PSD nu a primit aviz de la DSU pentru prezentarea programului de guvernare în Parlament

Partidul Social Democrat a anunţat că renunţă la evenimentul de prezentare a programului de guvernare, programat astăzi, la ora 19.00, în Parlament, pentru că nu a primit avizul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, condus de Raed Arafat.

Social-democrații au amintit că DSU a permis în schimb desfăşurarea congresului PNL de la Romexpo, din septembrie, unde Florin Cîțu a fost ales președintele partidului, congres la care au participat 5.000 de persoane.

„Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU! PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare!”, a transmis partidul condus de Marcel Ciolacu, miercuri, 24 noiembrie.

Pe 25 septembrie, PNL a organizat la Romexpo un Congres cu 5.000 de persoane, în care s-a ales noul lider al liberalilor, Florin Cîțu.

Ulterior, Partidul Național Liberal a fost amendat de Poliția Capitalei cu suma maximă, adică 10.000 de lei. Amenda a fost dată pentru nerespectarea distanțării fizice și pentru că unii participanți nu au purtat mască de protecție, iar printre aceștia s-a numărat și președintele Klaus Iohannis.

Libertatea