(Publicitate) Eticheta invitației de nuntă, ce să scrieți pe invitația dvs. de nuntă?

(Publicitate) Eticheta invitației de nuntă, ce să scrieți pe invitația dvs. de nuntă?

O invitație de nuntă confecționată corespunzător va evidenția starea evenimentului următor și va crea o stare de sărbătoare. Dar nu uitați că misiunea sa principală este de a transmite destinatarului înformații importante despre ceremonie. Aflați cum să va compilati invitația de nuntă cât mai interesantă și cât mai informativă posibil.

Începeți cu lista

Faceți o listă completă a invitaților pe care intenționați să îi invitați la nuntă dvs. Numele, adresele, numerele de telefon – colectați toată informația să fie păstrată într-un singur loc. Un fișier solid cu toate datele vă va ușura viața mult mai mult când veți purcede la transmiterea invitațiilor și urmăriți răspunsurile destinatarului

Conform etichetei nunții, invitațiile trebuie transmise în scris. Divizați lista de contacte în două părți – prima va conține invitați care locuiesc în același oraș cu dvs., iar a două va conține invitați din alte orașe. Rudelor apropiate, prietenilor și colegilor care locuiesc în apropierea dvs. li se oferă de obicei invitații personal. Trimiteți invitații prin poștă destinatarilor din a două parte a listei.

Uniți într-o singură categorie oaspeții care vor veni la serbare cu întreagă familie. Conform etichetei, li se transmite o invitație, în care fiecare membru al familiei este adresat pe nume. Această regulă se aplică și cuplurilor care se află într-o căsătorie civilă.

Puteți confirma primirea invitației sau puteți afla despre posibilitatea de a participa la eveniment cu ajutorul telefonului dvs.

Iar acum despre ce este mai important

Invitația de nuntă începe cu o adresare către oaspeți. Cât de oficială va fi această adresare (pe nume și patronimic sau pur și simplu pe nume) depinde de dvs. Apoi accentul este plasat pe blocul de informații despre evenimentul ce va avea loc: dată, ora exactă și locația.

Deoarece multe oficii de registru au mai multe săli pentru organizarea unei ceremonii de nuntă, asigurați-vă că indicați care este a dvs. Acest lucru este valabil și pentru sala de banchete, deoarece pot fi mai multe într-un singur restaurant sau complex de divertisment.

Un punct foarte important – atunci când indicați ora de începere a ceremoniei, ghidați-va oaspeții când trebuie să ajungă exact. Nu uitați că va dura timp că oaspeții să lase hainele în garderoba, să se ordoneze, să găsească sala potrivită și să ia locul. Dacă este dificil să gășiți un loc de parcare lângă biroul OSC, ar trebui să va gândiți și la acesta în avans.

Cel mai adesea, rudele și prietenii cei mai apropiați sunt invitați la OSC și toți ceilalți oaspeți sunt deja invitați la banchet.

Anunțați detaliile

Asigurați-vă că va veți informa oaspeții dacă nuntă dvs. este tematică sau dacă este nevoie de un anumit cod vestimentar. Cu siguranță rudele și persoanele apropiate vor susține stilul neobișnuit al petrecerii și vor să arate potrivit.

Adăugați accente

Va fi minunat dacă invitațiile dvs. reflectă starea de spirit și atmosfera viitorului eveniment. Acest lucru se poate face folosind soluții de proiectare sau adăugați un epigraf sub formă unui citat sau a unei expresii care e pe placul tinerilor căsătoriți. Poate fi legat de istoria relației de cuplu sau de o viitoare nuntă.

SFAT: adăugați la invitație informații care ar putea fi utile oaspeților dvs.: numerele de telefon necesare (pentru a pune întrebări sau a da un răspuns), sfaturi despre cum să ajungeți la locul respectiv și unde este mai bine să lăsăți mașină, ce lucruri să luați cu dvs.

Sincronizare

Invitațiile de nuntă trebuie trimise cu 1,5-2 luni înainte de data solemnului eveniment. Termenul limita este de 3-4 săptămâni. Nu uitați că oaspeții dvs. trebuie să-și planifice timpul ținând cont de serbarea viitoare, iar participanții la eveniment din alte orașe trebuie să se pregătească pentru sărbătoare și să cumpere bilete.

Conform etichetei, invitațiile sunt sigilate în două plicuri. Este indicată adresa de returnare. Numele invitaților este scris în interior și nu se lipește. Așezați-l cu fața în jos împotriva clapei de închidere a plicului.

Adăugați interactivitate

Una dintre tendințele recente ale nunții este utilizarea a tot felul de instrumente online în organizarea și desfășurarea unei nunți. Una dintre aceste noutăți este o invitație video făcută de un operator profesionist sau filmată chiar de proaspeții căsătoriți. Dacă va place ideea unei invitații video, dar nu sunteți pregătit să vă refuzați de invitațiile clasice, includeți în invitație un link unde oaspeții pot citi apelul dvs. online.

Răspunsul

Este foarte important să planificăți în avans în ce modalitate ați dori să primiți răspunsul de la oaspeții dvs. Informațiile de bază sunt: vor putea sau nu invitații veni la evenimentul dvs., pentru a putea planifica mai bine evenimentul. Răspunsul la această întrebare poate fi obținut prin intermediul unui apel telefonic. Dacă însă doriți să faceți astfel că evenimentul dvs. să fie confortabil pentru toți participanții la eveniment, cereți cât mai multe detalii cu privire la preferințele lor în bucate (acest lucru este valabil mai ales pentru nunțile care sunt oficiate în Postul Mare) și dorințele pentru organizarea serbării.

Dacă unul dintre invitați intenționează să vină la nuntă cu copii, aflați mai multe detalii și despre micul oaspete. Câți ani are, ce mâncare îi place, ce desene animate / personaje îi sunt interesante în mod special, ce îi place când își sărbătorește ziua de naștere. Acest lucru vă ajută la completarea unui portret al publicului mai mic al evenimentului. De asemenea, aceste informații vor fi foarte utile dacă intenționați să invitați un animator să ocupe timpul copiilor la nuntă. Completați toate întrebările pe o foaie separată și puneți-le într-un plic de invitație. Indicați cum și când să trimiteți răspunsurile. O opțiune mai progresivă este crearea unui chestionar online pe Internet. Dacă este puțin probabil că părinții moderni să aibă dificultăți în completarea acestuia, atunci este mai bine să va asigurați și cu restul oaspeților și să utilizați ambele versiuni ale chestionarelor.

A decora frumos nuntă este ușor

Magazinul online „Lux-Cards” va face ca evenimentul principal al vieții dvs. să fie de neuitat și memorabil.

Mulți oameni visează să facă o nuntă de neuitat. Dar puțini oameni se gândesc la faptul că o imagine frumoasă a unei sărbători constă în lucrurile mici și frumoase. Și fiecare dintre aceste detalii aduce propriul sau farmec și stil unic în atmosfera evenimentului. Este și mai plăcut dacă accesoriile de nuntă sunt proiectate și realizate după propria schița. Atunci vei fi ferm convins că doar dvs. și nimeni altcineva nu va avea o astfel de nuntă. Accesoriile trebuie să se potrivească cu designul sălii de banchet, mașină proaspăt casatoritilor, ținutele acestora etc. Magazinul de nunți Nuntă-Lux.ro oferă rezolvarea acestei sarcini dificile. Aici puteți cumpăra accesorii de nuntă lucrate manual. Sortimentul lor bogat este prezentat pe site-ul magazinului.

Sursa foto: https://unsplash.com/

Libertatea