(Publicitate) Techstore.ro lansează în România frigiderele germane Severin

(Publicitate) Techstore.ro lansează în România frigiderele germane Severin

Istoria brandului Severin datează încă din 1892, atunci când fondatorul Anton Severin a lansat o fierărie. După mai bine de 60 de ani de la lansarea brandului, Hoffman și Schultte au considerat că este momentul unei schimbări și au intrat pe piața de electronice și electrocasnice. 

De la an la an compania s-a extins cu repeziciune și a dezvoltat echipamente de calitate nemțească pe care oamenii le folosesc în întreaga lume. În prezent produsele Severin sunt livrate în peste 70 de țări. Techstore se numără printre cei care comercializează produsele din gama Severin online și în România.

Printre cele mai populare produse ale producătorului sunt disponibile pe site-ul celor de la Techstore.ro frigidere, combine frigorifice sau vitrine de vinuri.

Avantajele frigiderelor side by side de la Severin

Frigiderele sunt electrocasnice care nu trebuie să lipsească din nici o locuință. Majoritatea cumpărătorilor preferă combine frigorifice deoarece au frigider și congelator unul lângă celălalt. De regulă frigiderele clasice se găsesc cu congelator deasupra sau sub frigider, dar inovația tehnologiei permite acum ca frigiderele să aibă două uși și să propună utilizatorului mai multe tipuri de compartimentare.

Unul din avantajele legate de spațiu este faptul că ușile acestor combine side by side de la Severin au nevoie de mai puțin spațiu pentru a se deschide. Astfel se pot monta ușor chiar și în bucătăriile mici din garsoniere. Modelele din gama de vârf a producătorului sunt dotate, în funcție de preferințe și cu dozator de apă sau gheață. În acest fel, poți avea acces rapid la apă rece direct prin ușa frigiderului.

Compartimentarea diferențiază o combină frigorifică side by side de una clasică. Așadar combinele side by side dispun de 2 compartimentări separate, la care accesul se face pe uși separate. Congelatorul este situat într-o parte, iar în cealaltă parte se regăsește compartimentul special pentru depozitarea alimentelor sau a altor mâncăruri.

Accesul la mâncare se face mai ușor prin intermediul unităților alăturate. Față de clasicele frigidere, aici dispui și de mai mult spațiu. În medie, o combină frigodifică side by side are un volum de peste 500 litri. Poți păstra anumite alimente sau băuturi la distanță față de pofticioșii cei mici pe care le depozitezi pe rafturile superioare. 

Tehnologia evoluează constant iar cei de la Severin țin pasul oferind soluții complete pentru pasionații de electrocasnice moderne. Astfel, produsele disponibile pe site-ul celor de la Techstore oferă siguranță în timpul utilizării, un raport preț calitate excelent, dar și optimizarea consumului de energie. 

De acum te poți bucura de prospețimea produselor tale pe o perioadă mai lungă de timp. Caută și tu un model potrivit nevoilor tale. Chiar dacă costul de achiziție este mai mare, produsele de tip side by side oferă suficient spațiu pentru păstrarea alimentelor la rece ale întregii familii.

Libertatea