(Publicitate) Tu știi ce este în trend în acest sezon? Iată 3 modele de încălțăminte potrivite pentru vară!

(Publicitate) Tu știi ce este în trend în acest sezon? Iată 3 modele de încălțăminte potrivite pentru vară!

A venit vara, iar temperatura de afară te obligă să înlocuiești hainele groase cu rochițe și cizmele cu sandale. După o iarnă lungă și grea în care probabil visai la ce ținute vei avea imediat ce va veni căldura, a venit timpul să le porți și să fii în pas cu ultimele tendințe. Atât în materie de haine, cât și de încălțăminte, există mai multe variante din care poți alege, potrivite pentru toate gusturile, dar dacă vrei să vezi care sunt cele mai comune  modele de încălțăminte, citește în continuare acest articol.

Iată ce modele de încălțăminte sunt perfecte pentru vară!

Sandale

Sandalele sunt o alegere excelentă pentru orice eveniment, acestea fiind mereu în trend. Există mai multe tipuri de sandale de damă, cum ar fi: sandale cu talpă joasă, sandale cu toc sau sandale cu platformă. Dacă participi la un eveniment special pe timp de zi, poți opta pentru o pereche cu toc sau cu platformă. Sandalele cu talpă joasă sunt potrivite pentru birou sau pentru plimbările în parc. Pentru mai multe modele poți accesa magazinul de specialitate Modlet.ro, cunoscut pentru varietatea de produse și pentru calitatea lor.

Balerini

Balerinii sunt un tip de încălțăminte iubit de femeile elegante. Evoluția acestora pleacă de la perechile purtate de balerine, dar în ziua de azi îi găsim în varianta adaptată pentru doamnele din lumea întreagă. Balerinii sunt extrem de confortabili și ușor de purtat, fiind potriviți pentru mai multe evenimente. Dacă nu ai în dulap o pereche de astfel de încălțări, este timpul să îți achiziționezi una. Vei găsi o varietate de modele din care să alegi unele mai îndrăznețe, altele mai clasice. Balerinii ajută la relaxarea picioarelor și păstrează, în același timp, eleganța ținutei tale.

Teniși

Tenișii au fost creați pentru a fi folosiți în diverse activități sportive totuși, aceștia s-au adaptat, iar astăzi sunt folosiți în ținutele de zi cu zi. Sunt o variantă potrivită pentru femeile care iubesc sportul și care fac activități zilnice ce presupun mișcare și efort. Uneori stilul și eleganța trebuie sacrificate pentru confort, tocmai de aceea este bine să îți găsești perechea potrivită. Ei pot fi asortați la orice tip de ținută, fără să se demodeze. Îi poți purta chiar și după ce sezonul cald a ajuns la final, fiind utili și în perioada de primăvară și toamnă.

Acestea fiind spuse, începe vara cu o pereche de încălțăminte cât mai confortabilă și elegantă. Se spune că poți cuceri lumea cu perechea de pantofi potrivită, astfel că oricare dintre variantele de mai sus te va ajuta să ieși din anonimat și să impresionezi, oriunde mergi! Nu uita însă, să alegi încălțăminte de calitate pentru a preveni orice fel de problemă ar putea apărea la nivelul picioarelor. Nimeni nu-și dorește dureri și senzație de disconfort la mers.

Sursă foto: Pexels.com

Libertatea