”Puterea dragostei”, sezonul 4. Cine sunt concurenții

”Puterea dragostei”, sezonul 4. Cine sunt concurenții

”Puterea dragostei” continuă la Kanal D, iar acum s-a aflat cine sunt concurenții care vor participa în sezonul 4 al show-ului matrimonial. Șapte fete și șapte băieți s-au înscris în emisiune pentru a-și găsi jumătatea.

A început sezonul cu numărul 4 de la ”Puterea Dragostei”, iar Cristina Dorobanțu, gazda emisiunii, i-a prezentat pe rând pe cei 14 concurenți. Șapte fete și șapte băieți s-au înscris la show-ul matrimonial pentru a își găsi perechea.

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură să afle cine sunt concurenții din acest sezon și așteaptă cu mare nerăbdare să vadă ce povești de dragoste vor lua naștere în emisiune.

Cine sunt concurentele de la Puterea dragostei sezonul 4

Adriana Mădălina Minea are 24 de ani și este de profesie cosmetician. Adriana locuiește în București, dar s-a născut în Giurgiu. Concurenta speră să își găsească un partener în care să poată avea încredere din cauza relațiilor toxice prin care a trecut și în care a fost înșelată.

Alina Elena Tiliță are 25 de ani și este de profesie barista la un coffee shop. Concurenta locuiește de mai mulți ani în Roma, dar s-a născut la Focșani. Despre vechea ei relație spune că s-a încheiat deoarece dispăruse respectul dintre parteneri.

Elena Adelina Cocioabă are 22 de ani și vine din Țicleni, Gorj. În prezent, concurenta este studentă la Facultatea de Pedagogie. Ultima ei relație s-a încheiat din cauza infidelității partenerului.

Marinela Ileana Bocretaș are 24 de ani, vine din High Wycombe – Londra, dar s-a născut în Cluj. Concurenta este de profesie hairstylist și are o poveste de viață foarte tristă. Marilena a fost dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani, iar tatăl ei biologic a decedat când ea avea doar 15 ani.

Laura Denisa Dragna are 19 ani și vine din Bacău și este proaspăt absolventă de liceu. Se declara ca fiind o fire foarte răzbunătoare. Concurenta și-a înșelat fostul partener cu dușmanul lui după ce acesta o înșelase la rândul lui.

Georgiana Elena Oprea are 27 de ani și locuieste in Anglia, dar s-a născut în Câmpulung. Concurenta de la ”Puterea Dragostei” lucrează ca operator producție la o tipografie din Anglia. Se consideră o fire romantică. Georgiana a fost dezamăgită în dragoste, însă speră că își va găsi jumătatea în emisiune. Ultima relație s-a destrămat din cauza apariției monotoniei.

Geanina Meran are 28 de ani și vine din Galați. Concurenta este pasionată de modă, activând în comerțul textil, și de social media. A avut o relație de lungă durată, de 10 ani, însă totul s-a terminat, după ce el a înșelat-o. Geanina a renunțat să se mai înscrie la Facultatea de Medicină pentru a participa la ”Puterea dragostei”. Concurenta provine dintr-o familie numeroasă, mai are trei surori și doi frați.

Georgiana, concurentă la Puterea Dragostei
Geanina, concurentă la Puterea Dragostei
Nicușor
Codruț
Denisa
Vlad
Ileana
Iacob
Adelina
Alexandru
Alina
Claudiu
Adriana

Cine sunt concurenții de la Puterea dragostei sezonul 4

Claudiu Ionuț Porcaru are 25 de ani și vine din Iași. De profesie este antrenor de fitness. Parinții lui sunt divorțați pe când el avea doar 4 ani. Claudiu a crescut alături de mama și de sora lui. Tatăl său a decedat pe când el avea doar 8 ani. Concurentul își dorește o iubită care să îi fie fidelă.

Alexandru Gabriel Bazat are 23 de ani și lucrează ca kinetoterapeut și antrenor personal. Părinții săi au divorțat când el avea 12 ani. Speră să nu repete greșelile făcute în relație de părinții lui. Concurentul de la ”Puterea dragostei” avut o relație de patru ani, care a luat sfârșit după ce iubita i-a fost infidelă.

Iacob Gagea are 25 de ani și vine din Londra, s-a născut lângă Cluj, dar are o locuință în Constanța. Concurentul provine dintr-o familie numeroasă. Are 12 frați, este plecat în străinătate de la 17 ani. O parte dintre frații lui locuiesc în Anglia. Lucrează ca agent de securitate. Iacob Gagea a avut o relație cu Roxana Buzoiu, fostă concurentă în primele două sezoane Puterea Dragostei. Relația lor a durat doar o lună, însă a fost intensă, cei doi locuind împreună.

Bogdan Vlad Mureșan are 20 de ani, vine din Cluj. În prezent, concurentul studiază în Anglia pentru a deveni antrenor de fotbal și dezvoltare sportivă. Până acum nu a avut nicio relație. Niciodată nu face primul pas în dragoste dacă nu primește semnale că este dorit.

Codruț Cătălin Șerban are 21 de ani și vine din Galați. El se consideră o persoană prietenoasă, dar și vulcanică, posesivă și geloasă. Este pasionat de mașini. Este pregătit să treacă peste opoziția familiei pentru a avea o relație cu fata pe care o iubește.

Nicușor Delcea are 29 de ani și vine din Craiova. Concurentul este de profesie fotomodel și este pregătit să lupte din răsputeri pentru ceea ce își dorește. Și-a înșelat fosta iubită deoarece aceasta îi îngrădea prea mult libertatea.

Radu Valentin Dragne are 25 de ani și vine din București. A făcut istorie în sezonul 3 prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict. Lucrează ca antrenor de fotbal la juniori.

Libertatea