Raluca Turcan, după ce i-a cerut demisia lui Florin Cîțu: În mod normal, nu există niciun temei să fiu exclusă din PNL

Raluca Turcan, după ce i-a cerut demisia lui Florin Cîțu: În mod normal, nu există niciun temei să fiu exclusă din PNL

Ministrul demis al Muncii, Raluca Turcan, a declarat marți seară, la Digi24, că nu se așteaptă să fie dată afară din PNL după ce l-a atacat pe Florin Cîțu și i-a cerut demisia. „De ce? Am spus lucrul acesta în interior”, a spus Turcan.

„Acesta este regulamentul partidului. Dacă sunt colegi care atacă public președintele partidului sau partidul, atunci se supun rigorilor statutului”, a afirmat Raluca Turcan.

Întrebată dacă se așteaptă să fie exclusă de Florin Cîțu din Partidul Național Liberal pentru că l-a atacat și i-a cerut demisia, Turcan a replicat: „Nu. De ce? Am spus lucrul acesta în interior. De altfel, din interiorul partidului au apărut în spațiul public declarații mult mai tăioase decât ce am spus eu”.

Tot cu privire la posibilitatea să fie exclusă din PNL, Turcan a afirmat că „în mod normal, nu. Nu există niciun temei statutar”.

Ministrul interimar al muncii, Raluca Turcan, l-a atacat dur pe președintele PNL după ce nu a mai primit un post de ministru și în Guvernul Ciucă. „Președintele partidului a negociat doar pentru el” și „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii”, a scris Turcan luni, 22 noiembrie, într-un document intrat în posesia Libertatea, iar la final i-a cerut demisia lui Florin Cîțu din PNL.

În replică, Florin Cîţu a afirmat marți, 23 noiembrie, că situația Ralucăi Turcan va fi tranșată în ședința Biroului Politic Național.

Libertatea