Reacția lui Dan Negru, după ce Bia Khalifa l-a jignit și înjurat pe Cornel Palade la Pro TV, în prime-time: „Agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie”

Reacția lui Dan Negru, după ce Bia Khalifa l-a jignit și înjurat pe Cornel Palade la Pro TV, în prime-time: „Agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie”

După derapajul de acum câteva zile din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, dintre Bia Khalifa (23 de ani) și Cornel Palade (70), Dan Negru a reacționat furtunos într-un mesaj publicat pe pagina lui de Facebook. Condamnă atitudinea tinerei care l-a înjurat și jignit pe cunoscutul actor și spune că „violența are un singur vaccin: educația”.

„Du-te-n …. Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos.”, i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, concurenții certându-se la cuțite în junglă. Replicile acide, jignirile și înjutărurile în prime-time ale Biei Khalifa pentru Cornel Palade s-au oprit cu greu, când Lidia Buble, și ea concurentă în show, a reacționat.

„Bia, dar nu poți să vorbești așa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poți să i te adresezi așa, nu se poate, e lipsă de respect.”, a spus cântăreața.

„Popularitatea showului e o înfrângere și nu o victorie”

Dan Negru, care lucrează în televiziune de zeci de ani, a urmărit emisiunea, a analizat și conflictul celor doi și s-a dezlănțuit într-o postare pe Facebook. „Bia Kahlifa, o tânără de 23 de ani promovată că fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilința e de partea cealaltă a libertății!

N-am fost ușă de biserică în televiziune și nici televiziunile n-au fost „sfinte” de-a lungul timpului. Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm că tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție în online decât la tv. De asta, în 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra Bia îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România!”, a scris prezentatorul, care a explicat că violența nu e o formă de curaj.

„Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, într-un astfel de show pentru că atunci când accepți că cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce în picioare. Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor! Așa cum tăcerea e începutul lașității. Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. Popularitatea showului e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară!

Acu’ vreo 23 de ani, când aduceam la „Academia Vedetelor”, prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gică Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. În forografie sunt Teodora Mareș din filmul „Declarație de Dragoste” și Dan Petrescu, jucător de Premier League atunci… Azi a rămas violența. Și violența are un singur vaccin: educația!”, a mai explicat el.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdan.negru.35%2Fposts%2F5709759725711588&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”620″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Ce i-a zis Bia Khalifa lui Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Conflictul celor doi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început de la un vas nespălat. Bia Khalifa nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. „Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul”, a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii.

Ulterior, aceasta a început jignirile la adresa lui Cornel Palade. „Spune în p… mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum”, i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade, care a reacționat: „Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât”.

Bia Khalifa nu s-a oprit și a continuat cu jignirile. „Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea”.

Cine e Bia Khalifa

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1. Atunci, ea a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție.

Ulterior, tânăra a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la Antena 1 și de la Antena Stars. La unul dintre interviuri, ea a vorbit despre studiile pe care le-a absolvit. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.

Totodată, ea e foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă destinată adulților. Doritorii o pot vedea în ipostaze sexy. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună, scrie viva.ro.

Libertatea