Rezultatele necropsiei în cazul asasinatului de la Arad: Ioan Crişan a murit la câteva secunde după explozie

Rezultatele necropsiei în cazul asasinatului de la Arad: Ioan Crişan a murit la câteva secunde după explozie

Anchetatorii au primit rezultatele necropsiei, care confirmă identitatea omului de afaceri Ioan Crișan, dar şi faptul că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina sa a explodat, potrivit Digi24.

Ioan Crișan a murit sâmbătă, când mașina pe care o conducea, un Mercedes, a explodat. Autoturismul a fost apoi cuprins de flăcări și a ars complet.

La patru zile de la tragedie au venit rezultatele necropsiei care au stabilit identitatea bărbatului. De asemenea, raportul arată că omul de afaceri în vârstă de 66 de ani a decedat din cauza exploziei, la câteva secunde după deflagrație.

Între timp, apar noi detalii în anchetă. Afaceristul s-a dus la un service auto cu cinci zile înainte de tragedie. Patronul vulcanizării a explicat pentru Mediafax că lucrările la mașină nu au durat mai mult de 20 de minute.

Întrebat dacă mașina omului de afaceri era deschisă în timp ce angajații efectuau lucrările acesta a răspuns: „Asta nu ştiu să vă spun. Angajaţii mei au muncit la maşină. Nu ştiu dacă a fost închisă sau deschisă. În interior nu aveam de ce să umblăm. Noi am lucrat doar la roţi. Nu aveam ce să căutăm în interiorul maşinii”.

Acesta a spus că încă nu a fost chemat la audieri, însă anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Până acum la audieri au fost chemați prieteni, rude, actuali și foști angajați și parteneri de afaceri, în încercarea de a afla informații care să ducă la motivul asasinatului.

Luni, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care a murit omul de afaceri Ioan Crișan de la infracțiunea de omor la cea de „omor calificat cu premeditare”, potrivit unui comunicat al instituției.

Libertatea