Rochia i-a jucat feste, iar sânii i-au ieșit pe afară. Gafa unei jurnaliste la Cannes 2021

Rochia i-a jucat feste, iar sânii i-au ieșit pe afară. Gafa unei jurnaliste la Cannes 2021

Încă o gafă pe covorul roșu de la Cannes 2021! Protagonista nu a fost, de data aceasta, vreo actriță, ci chiar o jurnalistă, una care cochetează și cu modellingul. Angelina Kali și-a dorit o apariție perfectă la Festivalul de film de anul acesta, însă nu i-a reușit.

Festivalul de film de la Cannes 2021 se desfășoară anul acesta în perioada 6 iulie – 17 iulie. O mulțime de actrițe consacrate, de fotomodele, de regizori și-au făcut apariția până acum pe covorul roșu. Regina a fost supranumită Sharon Stone, ea a făcut furori.

Ei bine, și alte vedete invitate la eveniment au atras atenția. Angelina Kali a pășit pe covorul roșu în ziua de 16 iunie, ea a fost invitată la proiecția filmului „Les intranquilles”.

Fotografii și-au îndreptat imediat aparatele către ea, căci rochia foarte decoltată și cu o crăpătură adâncă pe picior i-a jucat feste. S-a mișcat stânga, s-a mișcat dreapta, iar sânii i-au ieșit pe afară. Momentul a fost imortalizat imediat.

Tânăra nu s-a jenat și și-a continuat drumul pe covorul roșu, ba chiar s-a oprit de fiecare dată când i s-a cerut o poză.

Angelina Kali este jurnalist, ea lucrează la Forbes Franța. În timpul liber este și fotomodel, a pozat pentru mai multe reviste precum Elle, Tatler și Vogue.

Nu este prima ei apariție la Cannes 2021, în ziua de 14 iulie și-a făcut apariție într-o rochie roșie, la proiecția filmului „Les Olympiades”.

Foto: Hepta

Libertatea