Rona Hartner e singură. Motivul pentru care nu are iubit, deși a fost curtată chiar și de un tânăr de 24 de ani: „Nu suntem din aceeași lume”

Rona Hartner e singură. Motivul pentru care nu are iubit, deși a fost curtată chiar și de un tânăr de 24 de ani: „Nu suntem din aceeași lume”

După divorțul de Herve Camilleri, Rona Hartner recunoaște că e curtată de mulți bărbați, însă nu s-a mai implica într-o nouă relație. Într-un interviu la Antena Stars, vedeta a dezvăluit că a fost curtată chiar și de un tânăr de 24 de ani, dar i-a spus nu, spune că fac parte din lumi diferite.

„Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri, și îi țin la distanță că știu că nu avem aceleași așteptări. 24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok pentru că nu suntem din aceeași lume și avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta. M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit.”, a declarat actrița pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Chiar dacă a fost căsătorită de mai multe ori și a și divorțat, ea mai crede încă în căsătorie. Își dorește un bărbat care să o facă cu adevărat fericită. „În dragoste am aflat că încă nu știam ce vreau, și am decis că a treia căsătorie va fi aia bună, și vor alege pe cine voi considera că este bun pentru mine.

De fiecare dată am ales din alte considerente, și știam de la început că nu va merge. Asta e foarte grav. Trebuie să termin cu gândirea asta. A treia oară o să aleg eu. Nu mă mai alege nimeni, aleg eu.”, a mai explicat vedeta.

Acum, cântăreața nu are o relație cu cineva și spune că trebuie să se refacă după o perioadă dificilă. Deși a divorțat anul trecut de Herve, Rona Hartner nu și-a revenit încă după despărțire.

Libertatea