Rona Hartner, pregătită să își refacă viața după divorțul de Herve Camilleri. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Rona Hartner, pregătită să își refacă viața după divorțul de Herve Camilleri. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

În această perioadă, Rona Hartner se află în România, pentru filmările la Te cunosc de undeva! Recent, artista, în vârstă de 49 de ani, a fost întrebată dacă a fost curtată după divorțul de Herve, iar artista a răspuns sincer că da. Mai mult, aceasta nu ar spune nu celei de-a treia căsătorii.

„Așa e, foarte mulți bărbați de anumite vârste. Eu stau cuminte, mă rog la Dumnezeu. Am fost și la biserică! Încerc să-mi văd de treaba mea. Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie, vorba aceea! S-ar putea să nu scap nici a treia oară! O să vedem! ”, a spus Rona pentru Click.

Rona a dezvăluit și dacă este exigentă cu bărbații din viața ei. „Nu pot spune că sunt mai exigentă! Cred că acum știu exact ce vreau! Oamenii au calități și defecte. Adică nu mai ești nici tu topor, nu mai e nici el lemn!

Apar niște frecușuri, care nu folosesc nimănui, dar, dacă știi cum să-l găsești omul potrivit la locul potrivit, atunci nu mai suferi în dragoste.

Am ajuns la vârsta la care știu exact cu ce tip de bărbat nu trebuie să fiu! Oricât de tânăr! Nu contează!”, a mai spus Rona pentru sursa citată.

Libertatea