Scandal-monstru la o piscină din Satu Mare, mai mulți tineri și-au cărat pumni și picioare. Agresorii au fost amendați

Scandal-monstru la o piscină din Satu Mare, mai mulți tineri și-au cărat pumni și picioare. Agresorii au fost amendați

Momentul în care mai mulți tineri își cară pumni și picioare chiar lângă un bazin din Satu Mare a fost surprins de camerele de supraveghere, informează ziarul Satu Mare News. 15 persoane au fost implicate în conflict, însă în urma verificărilor trei persoane au fost duse la audieri și amendate.

Incidentul a avut loc duminică la o piscină din Carei, Satu Mare, iar după cum se poate vedea din imaginile postate de Satu Mare News, mai mulți tineri își cară pumni și picioare minute în șir.

Încă nu se știe de la ce a pornit scandalul, însă spiritele au fost calmate cu greu de cei prezenți. La fața locului a fost chemată și poliția.

„La data de 11 Iulie a.c, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit în incinta unui ștrand de pe raza municipiului Carei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele implicate, astfel ca au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 400 lei, conform Legii nr. 61/1991”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

La fața locului a sosit și o ambulanță pentru a oferi îngrijiri medicale victimelor. Unul dintre cei implicaţi în altercaţie a ajuns la spital, în timp ce alţi trei au ajuns la secţie, la audieri.

Libertatea